Spracovanie ┼żivo─Ź├ş┼ínych tukov pre potravin├írsky a krmovin├írsky priemysel

OÜkvarkovÚ pagßŔiky

Potrebujeme

·  300 g hladkej múky

·  300 g polohrubej múky

·  30 g dro×dia

·  400 g oškvarkov

·  2 ×ňtka

·  2 ly×ice bravŔovej masti

·  3 dl kyslej smotany

·  1 dl mlieka

·  1 vajce na potretie

·  soż

 

Postup:

Z múky, kvásku, ×ňtkov, masti, smotany a soli vymiesime cesto a vyvażkáme ho. Oškvarky pomelieme a natrieme na cesto, ktoré poskladáme zo strán a necháme hodinu odpoŔívaŁ na doske. Potom ho znovu vyvażkáme na hrúbku prsta a formiŔkou vykrajujeme pagáŔiky. Poukladáme ich na vymastený plech, potrieme vajcom a pri 200 °C upeŔieme do ru×ova.

 

O spolo─Źnosti

O nás
Fotogal├ęria
Kontakt

Kontakt

JAV-AKC spol. s r. o.
Loger ─Ź. 1112
925 84 Vl─Źany

Tel.: +421 31 77 945 22
E-mail: jav@jav-akc.sk