Spracovanie živočíšnych tukov pre potravinársky a krmovinársky priemysel

Guláš trošku inak

Potrebujeme:

  • hovädzie mäso (močing) 1,5kg
  • cibuľa 350g
  • bravčová masť 100g
  • paprika 200g
  • rajčina 150g
  • paradajkový pretlak 80g
  • soľ, čierne korenie, majoránka, rasca, cesnak
  • sladká mletá paprika 25g
  • zemiaky 0,5kg

Postup:

Nakrájame mäso na menšie kúsky a cibuľu nadrobno. Necháme rozpáliť bravčovú masť, pridáme cibuľu, chvíľku restujeme, potom pridáme pretlak a zase chvíľku restujeme. Pridáme nakrájané mäso, okoreníme, pridáme rascu, osolíme a zamiešame.  Potom pridáme pretlačený cesnak, mletú červenú papriku, za stáleho miešania restujeme a potom dolejeme vodou. Prikryjeme pokrievkou a po chvíľke pridáme nakrájanú papriku, paradajky a zemiaky, premiešame. Povaríme asi 20 minút a začneme dochucovať majoránkou, môžeme ešte pridať pretlačený cesnak, soľ.

O spoločnosti

O nás
Fotogaléria
Kontakt

Kontakt

JAV-AKC spol. s r. o.
Loger č. 1112
925 84 Vlčany

Tel.: +421 31 77 945 22
E-mail: jav@jav-akc.sk